NLEN

Together we Grow

VNSG & SAP Jaarevent
Donderdag 28 maart 2024
Gooiland in Hilversum

Waar vindt het event plaats?

Eventlocatie Gooiland in Hilversum is deze editie van het jaar event waar het event zal plaatsvinden. Informatie over route en adres vind je op de eventwebsite onder ‘locatie & route’.

Waar kan ik parkeren?

Je kunt naast de locatie parkeren bij parkeergarage Gooiland (Koningshof 1a, 1211 MH Hilversum). Hier zijn een 3-tal elektrische oplaadpunten aanwezig. Wanneer je de auto hebt geparkeerd ga je naar de begane grond en kom je uit in de hal van de Albert Heijn hier ga je buiten gelijk links om op de doorgaande weg uit te komen. Rechts om de hoek ligt Gooiland. Voor het Together we Grow event gebruiken we de ingang aan de Luitgardeweg 12.
In geval er niet voldoende parkeerplekken zijn in garage Gooiland is de dichtstbijzijnde alternatieve garage de ‘Gooische Brink’(Brinkweg 19 te Hilversum).

 

Wat is het dichtstbijzijnde treinstation?

Treinstation Hilversum ligt op slechts 12 minuten loopafstand van de locatie. Volg de routeborden vanuit de stationshal om bij de locatie uit te komen.

Waar vind ik meer informatie over het programma?

Op de eventwebsite op de pagina ‘Programma’ vind je meer informatie over de inhoud van de dag. Deze informatie wordt steeds up-to-date gehouden wanneer er meer input bekend is. 

Kan ik mijn voorkeur opgeven voor de inhoudelijke sessies?

Na aanmelding ontvang je voor eind februari een mail met hierin een link om jouw voorkeuren mee door te geven. Uiteraard proberen we aan jouw voorkeuren te voldoen maar ben er snel bij want voor de sessies geldt vol=vol.

Ik kan maar een dagdeel komen, hoe maak ik dit kenbaar?

Je kunt dit kenbaar maken door een mail te sturen naar info@together-we-grow.nl.

Ik ben partner en heb een vraag over mijn stand en/of inhoud van het partnership, waar kan ik met mijn vraag terecht?

Je kunt je vraag per mail sturen aan Coco Gerritsen-Bosmans van de VNSG via: coco.gerritsen-bosmans@vnsg.nl

Mag ik aan dit event deelnemen als ik geen lid ben van de VNSG?

Nee helaas is dit event alleen voor de huidige VNSG leden. We verwelkomen je graag op een van onze andere events. Indien je alsnog aanwezig wil zijn neem dan contact op met coco.gerritsen-bosmans@vnsg.nl omtrent aanvraag voor een lidmaatschap.

Mag ik een introducé meenemen?

Dit is helaas niet mogelijk. Een aangekocht ticket is geldig voor 1 persoon. Alle ticketafnemers dienen lid te zijn van de VNSG.

Ik heb een ticket aangeschaft maar ben toch verhinderd, hoe kan ik dit annuleren?

Je kunt annuleren via de knop in de bevestigingsmail of door een mail te sturen naar info@together-we-grow.nl. Afmeldingen tot 13 maart zijn kosteloos, na deze datum kunnen we helaas geen geld teruggeven. Ook is het mogelijk je ticket over te dragen aan een collega, maak dit kenbaar door tevens een mail te sturen naar info@together-we-grow.nl zodat we alle juiste gegevens kunnen verwerken.

Ik heb een dieetwens of allergie, wordt hier rekening mee gehouden?

Jazeker, je kunt dit aangeven op de registratiepagina of per mail via info@together-we-grow.nl