NLEN

Together we Grow

VNSG & SAP Jaarevent
Donderdag 28 maart 2024
Gooiland in Hilversum

Gooiland Theater 
Luitgardeweg 12
1211 NB Hilversum

Parkeergarage Gooiland
Koningshof 1
1211 MH Hilversum

* De doorrijhoogte in de parkeergarage is 1.90 meter
* Er zijn 3 oplaadpunten in de garage

In geval er niet voldoende parkeerplekken zijn in garage Gooiland is de dichtstbijzijnde alternatieve garage de ‘Gooische Brink’ aan de Brinkweg 19 te Hilversum

Routebeschrijving met de auto

Voer in de navigatie ‘Parkeergarage Gooiland’, Koningshof 1 te Hilversum. Vanaf de A27 neem je afrit 33 Hilversum en sla je linksaf de Diependaalselaan op. Bij de rotonde neem je de eerste afslag de Utrechtseweg op. Aan het einde van deze weg sla je bij de stoplichten linksaf de Emmastraat in. Sla na circa 350 meter linksaf de Koningsstraat in. Parkeergarage Gooiland bevindt zich aan je rechterzijde onder de Albert Heijn. Neem de trap of lift naar boven en loop richting de straatkant van de Albert Heijn. Sla rechtsaf de Langestraat in voor 120 meter en volg deze tot aan de rotonde. Hier loop je voorbij de Event entree en volg je de weg naar rechts en vind je de Theater entree aan de Luitgardeweg 12.

Kom je vanuit Amsterdam? Op de N525 (Larenseweg) zie je een bord met een kruis erdoorheen richting het centrum. Je navigatie geeft aan dat je er wel doorheen moet om linksaf de Kamerlingh Onnesweg op te rijden. Dit kan ook. We zijn gewoon bereikbaar via deze route en je hoeft geen omweg te rijden.

Navigeer via Google Maps Navigeer via Waze

Met het openbaar vervoer

Vanaf Hilversum Station is het 600 meter naar Gooiland Theater (circa 7 minuten lopen). Volg de borden naar het centrum en loop rechtdoor de Leeuwenstraat (winkelstraat) en sla op het einde linksaf de Groest op. Loop rechtdoor tot aan de rotonde en de entree voor het Gooiland Theater bevindt zich aan de Luitgardeweg 12.