NLEN

Together we Grow

VNSG & SAP Jaarevent
Donderdag 28 maart 2024
Gooiland in Hilversum

Programma

Inloop vanaf 09:00 uur bij locatie Gooiland waarna we om 10:15 uur starten met een plenaire kick off en vervolgens diverse break-out sessie rondes gepland hebben staan. Uiteraard wordt er gezorgd voor een uitgebreide lunch en zullen we de dag gezamenlijk afsluiten met een borrel tussen 17:00 – 19:00uur.

Bekijk schema

Tijdens het ‘Together we Grow’ Jaarevent verwelkomen we naast onze SAP klanten/ VNSG licentieleden en sponsoren tevens twee karakters die met hun ervaring een extra toevoeging zijn aan het thema van de dag.

Daghost | Hajar Yagkoubi

Deze talentvolle dame van slechts 23 jaar oud heeft al een 2-jarige carrière als jeugd VN lid erop zitten. Met indrukwekkende topics als ‘nieuwe leiderschapsmanieren’ weet zij als geen ander hoe je hier alle generaties in meekrijgt. Met haar ervaring als presentatrice zal ze de plenaire sessie het jaar event voorzitten en begeleiden.

Key note spreker | Floris Göbel

Als op en top dier-en natuurfanaat heeft Floris allerlei verschillende ervaringen opgedaan de afgelopen jaren. Hij presenteert succesvolle programma’s op Youtube en is daarnaast werkzaam bij de Dierenambulance. Na zijn deelname aan Expeditie Robinson is zijn populariteit nog verder gestegen en staat hij te trappelen om al zijn kennis over dier en natuur met ons te delen. Met de constante ontwikkeling bij bedrijven op het gebied van duurzaamheid gebeurt er natuurlijk heel erg veel, maar een klimaat neutrale toekomst begint allereerst bij jezelf. Floris geeft ons dan ook praktische handvaten om zelf op dit onderwerp te kunnen groeien. Vervolgens gaan we na zijn sessie samen vol positieve energie de netwerk borrel in waar we nog eens rustig napraten.

Momenteel werken we hard aan het samenstellen van een programma vol interessante sessies in samenwerking met onze partners. Zodra er meer bekend is over het programma stellen we je hiervan per mail op de hoogte. Ook is er dan de gelegenheid jezelf in te schrijven voor de sessies van jouw voorkeuren. Naar verwachting zul je dit volgende maand ontvangen.